Kjoslia Arena Skeikampen

Her får du noen av verdens beste treningsløyper utenfor døren – sammen med god solgang og en fantastisk utsikt mot Skeikampen.

Hyttetomter for langrennsentusiastene!

Det er utsikten mot den karakteristiske Skeikampen og beliggenheten til skiarenaen som har gitt navnet Kjoslia Arena Skeikampen.

Tomtene i byggetrinn 1 og 2 er solgt. Det er kun to ledige tomter igjen i byggetrinn 3. Nå bygges det ut byggetrinn 4 med 153 nye tomter. Tomtene ligger i lia oppover fra skistadion og i retning Austlid. Terrenget her gir mulighet for å tilby tomter med veldig fin solgang, samtidig som det er kort avstand til sentrum av Skei med alpinanlegg, butikker og andre fasiliteter.

Attraktivt område

Den nye skiarenaen er en stor satsning på Skei. Skiløypene her er godkjent av Det Internasjonale Skiforbundet (FIS), og er konkurranseløyper på høyeste nivå. Med lysløype, skiskytterarena, etter hvert asfalterte rulleskiløyper for sommerbruk, fremstår skistadion som en veldig god helårs treningsarena.  Med snøsikkerheten på Skei, betyr dette at det her vil være fantastiske treningsmuligheter for de som går på ski – enten man er aktiv eller mosjonist. For de som velger å bygge hytte her, betyr det sannsynligvis veldig gode muligheter på utleiemarkedet.

Skiløypene i anlegget her henger naturligvis sammen med resten av Skeikampens omfattende løypenett, så her blir det mulighet for å gå i varierte løyper. En av de store fordelene på Skei er at du kan velge løyper i skogen om det blåser litt, mens høgfjellet kaller på dager med sol og roligere vindforhold.

Bygges ut av Blåne Hytter, Leve Hytter, Jøra Bygg og Bolig Partner.

Det er 15 grunneiere som har gått sammen om reguleringen av dette tomteområdet. Tomtene er i størrelsen fra ca et mål ned til vel 600 kvadratmeter. Alle de fire hytteleverandørene er anerkjente og har god erfaring fra tilsvarende utbygginger både på Skei og i andre deler av regionen.

 

Tomtekart:

 

 

 

 

Kjoslia Arena Skeikampen
Hytteleverandører for Kjoslia
  • Hytteleverandør ·

Tinde hytter

Tinde Hytter gir deg en hytte med varige verdier. Bruk vår hytteoversikt for å få innblikk i de mulighetene vi kan gi deg og vi bygger din hyttedrøm.
  • Hytteleverandør ·

Jøra bygg

Jøra Bygg AS markedsfører, selger og bygger hytter og våre arkitekter kan skreddersy din hyttedrøm. Vi utvikler og selger hyttetomter på flere steder i Gudbrandsdalen.
Leve hytter
  • Hytteleverandør ·

Leve hytter

Leve hytter prosjekteres og produseres med moderne teknologi for rasjonell og kvalitetssikker bygging.
Blåne hytter
  • Hytteleverandør ·

Blåne hytter

Stor valgfrihet innenfor rammer som gjør prosjektet realiserbart og kostnadseffektivt.
Østlaft
  • Hytteleverandør ·

Østlaft

Tradisjonsrik laft med varierende stokkhøyde, og norsk lafteknute videreutviklet ved hjelp av moderne teknologi.
 
No more articles to load

Avstander

Skei Sentrum

2,8 km

Alpinbakken

2,8 km

Skiløype

50 m

Lysløype

700 m

Skistadion

450 m

Skei Golf

2,4 km

Hovedveien/ Skeisvegen

1,2 km

Miljøstasjon

1,1 km

Fiskevann

6,4 km

Skeiporten

1,1 km

Kart - Kjoslia
logo skeikampen eiendom

Skeikampen i Gausdal har helt siden 1876 gitt natur- elskere en autentisk norsk fjell opplevelse.

I dag tilbyr området en rekke aktiviteter innen friluft og rekreasjon. Opplev fart og spenning i Skeikampen alpinsenter, senk skuldrene i SPA-anlegget, eller nyt roen i løyper og stier som åler seg gjennom et nærmest uberørt fjellandskap.