Beliggenhet

Skeikampen ligger i Gausdal kommune sør i Gudbrandsdalen, 40 km nord-vest for Lillehammer. De fleste av de 6000 innbyggerne i Gausdal bor i området rundt kommunesenteret Segalstad bru, ca. 15 minutter fra Skeikampen.

Det var her det begynte i 1876

Visste du at det var her på Skeikampen høyfjellsturismen i Norge startet i 1876? Her ble landets aller første sanatorium bygget, og fokuset var å få folk i bedre form med mosjon og frisk fjelluft. De som kom seg til topps på Skeikampen fikk til og med servert champagne i den gamle steinhytta som fortsatt står der i dag.

Et hav av muligheter

Selv om Skeikampen har blitt et internasjonalt turiststed kan du fortsatt gå på ski, vandre, eller sykle gjennom uberørte seterområder der tiden står stille. I et fjellområde som byr på et så variert terreng i nydelig natur er valg av aktiviteter nesten ubegrenset. Terrengsykling, fisketurer, golf, padling og fotturer. Alpinbakker og langrennsløyper for aktive og nybegynnere. Og uavhengig om du bor i bunn av i alpinbakken, eller bortgjemt i et lunt skogholt så har du den friske fjelluften og et vakkert fjellandskap rett utenfor. Valg av hyttetomter er mange.

Kontinuerlig utvikling

Skeikampen har blitt en helårsdestinasjon som er i kontinuerlig utvikling for at akkurat du, din familie og dine venner skal få oppleve det beste av Skeikampen til enhver tid.Og hvem vet, kanskje champagneservering i steinhytta på toppen av Skeikampen vil gjenopptas, sånn som det begynte en vakker dag i 1876.

Natur

Skeikampen ligger 1000 meter over havet i skillet mellom norsk skog og høyfjell. Det har ført til en unik natur med variert dyreliv. Man kan enkelt bevege seg på bena fra skogssti til åpne vidder. Først nyte lukten av granbar og lyden av rennende vann for så å oppleve en uforstyrret utsikt til Jotunheimen. På Skeikampen viser norsk natur seg fra alle sine beste sider. Det er det som gjør Skeikampen så spesiell.

 • 90 Fiskevann
 • 40 km Elvestrekning
 • Alt av småvilt
 • Stor bestand av elg

Vinter

Sommer

logo skeikampen eiendom

Skeikampen i Gausdal har helt siden 1876 gitt natur- elskere en autentisk norsk fjell opplevelse.

I dag tilbyr området en rekke aktiviteter innen friluft og rekreasjon. Opplev fart og spenning i Skeikampen alpinsenter, senk skuldrene i SPA-anlegget, eller nyt roen i løyper og stier som åler seg gjennom et nærmest uberørt fjellandskap.

Hyttefelt på Skeikampen
Kjoslia trinn 2.
 • Hyttefelt ·

Toppen av Kjoslia

Vi presenterer det eksklusive og nye hyttefeltet på Toppen av Kjoslia som består av 29 nye hyttetomter!
 • Hyttefelt ·

Kjoslia Arena Skeikampen

Her får du noen av verdens beste treningsløyper utenfor døren – sammen med god solgang og en fantastisk utsikt mot Skeikampen.
Slåseterlia Fjellgrend
 • Hyttefelt ·

Slåseterlia Fjellgrend

Romslige og rimelige tomter ligger solrikt og usjenert med tilgang til både skiløyper og sykkelstier
 • Hyttefelt ·

Jøratunet

Her finner du kilometervis med løyper for et hvert behov. Det er kort kjøreavstand til Skeikampen Alpinsenter.
 • Enkelttomt ·

Austlid Glåmhaugen

Austlid Glåmhaugen er det perfekte utgangspunkt for alle slags aktiviteter, fra fisking, sykling, fotturer og bading. Og med panoramautsikt da så klart.
 • Hyttefelt ·

Vestlia

Her kan du nyte stillhet og fjellets egne lyder. Eller du kan ta på deg skiene utenfor hyttedøra da det preparerte løypenettet ligger inntil tomtefeltet.
 • Hyttefelt ·

Svartbekken Fjellgrend

Svartbekken Fjellgrend ligger sentralt på Skeikampen. Dette er et godt utgangspunkt for fritidsopplevelser både sommer og vinter.
Snippen
 • Hyttefelt ·

Snippen

Snippen hyttefelt ligger sentralt til i umiddelbar nærhet til alle Skeikampens fasiliteter.
 • Hyttefelt ·

Skeislia

Skeislia byr på solrike tomter omgitt av ekte norsk natur, kun et par kilometer sør for Skei sentrum.
Hyttetomter på Sørskei-tjernet
 • Hyttefelt ·

Skei sør

Skei Sør er tett på naturen og nært fjellet. Skei Sør ligger opp i bakken med god utsikt og gode solforhold.
Alpint
 • Enkelttomt ·

Setergrenda

Skeikampens beste beliggenhet for deg som vil ha sentrumsnær hytte, med muligheter for å skli ut i langrennsløypa eller alpinbakken fra ytterdøra di.
Blekastad hyttefelt
 • Enkelttomt ·

Blekastad hyttefelt

Jøra Bygg AS markedsfører, selger og bygger hytter og våre arkitekter kan skreddersy din hyttedrøm. Vi utvikler og selger hyttetomter på flere steder i Gudbrandsdalen.