Toppen av Kjoslia

Vi presenterer det eksklusive og nye hyttefeltet på Toppen av Kjoslia som består av 29 nye hyttetomter!

Toppen av Kjoslia!

Vi presenterer det eksklusive og nye hyttefeltet på Toppen av Kjoslia som består av 29 nye hyttetomter! 3 hyttetomter er allerede reservert.

Toppen av Kjoslia ligger på fantastiske Skeikampen i Gausdal kommune, kun 2,5 timers kjøring fra Oslo. Området tomtene ligger på er et svært attraktivt nytt tomteområdet. Beliggenheten er eksklusiv, ligger høyere opp og har en unik utsikt mot selveste Skeikampen. Tomtene ligger i direkte nærhet til Austlid med Austlid fjellstue, Veslesetervatnet og skiarenaen på Skei. Området rundt Austlid byr på fantastisk fine turmuligheter hele året rundt. Milevis med skiløyper på vinteren og fantastisk fint terreng for sykkel og fjellturer på sommeren. Terrenget her gir mulighet for å tilby tomter med veldig fin solgang, samtidig som det er kort avstand til sentrum av Skei med alpinanlegg, butikker og andre fasiliteter. Tomtene er perfekt for nettopp deg som ønsker å tilbringe fritiden i et hyttefelt med utsikt og store tomter som innbyr til private og usjenerte soner. Tomtene ligger i svært snøsikre omgivelser og Skeikampen er kjent for sitt tidlige snøfall.

Kvalitet på hyttene er ekstremt viktig og noe vi setter høyt. Derfor blir det i Kjoslia bygget hytter av en kvalitet som rettferdiggjør den fantastiske beliggenheten i samsvar med våre 6 hytteleverandører som vi arbeider tett med. Disse hytteleverandørene er; Leve hytter, Blåne hytter, Boligpartner, Jøra bygg og Østlaft.

 

Skeikampen er en familiedestinasjon på høyfjellet på ca. 800 m.o.h. I et fjellområde som byr på et så variert terreng i nydelig natur er valg av aktiviteter nesten ubegrenset både sommer og vinter. Skeikampen tilbyr ulike overnattingssteder, kafeer, serveringssteder og butikker. I tillegg har Skeikampen aktiviteter for stor og liten som f.eks. terrengsykling, stolpejakt, fisketurer, golf, padling og fotturer. Om vinteren tilbyr Skeikampen alpinbakker og langrennsløyper for aktive og nybegynnere. Langrennsløypene på Skeikampen og omegn utgjør over 60 mil med skiløyper som er tilgjengelig fra rett utenfor hyttetomten samt flott turterreng om sommeren med turstier og sykkelveier. Målgruppen på Skeikampen er variert i alder, interesser og det blir derfor tilbudt et bredt spekter av aktiviteter og arrangementer som skal passe enhver. Skeikampen er en helårsdestinasjon som passer for alle, alltid.

Toppen av Kjoslia er i også i direkte nærhet til Skeikampen skistadion. Skistadionen har konkurranseløyper på topp nivå og er godkjent av det Internasjonale Skiforbundet (FIS). Skistadionen fremstår som en veldig god helårstreningsarena, med lysløype, skiskytterarena og etter hvert asfaltert rulleskiløyper for sommerbruk. Med snøsikkerheten på Skei, betyr dette at det her vil være fantastiske treningsmuligheter for de som går på ski – enten man er aktiv eller mosjonist. For de som velger å bygge hytte her, betyr det sannsynligvis veldig gode muligheter på utleiemarkedet.

Hørtes dette spennende ut? Ikke nøl med å ta kontakt med Skeikampen eiendom for mer informasjon om tomtene:

Knut Enger Olsen på tlf: +47 95 76 40 54

Epost: post@skeikampeneindom.no

Nettside: https://www.skeikampeneiendom.no

Lyst til å lese mer om Skeikampen? Ta en titt på Visit Skeikampen sin nettsiden her: https://www.visitskeikampen.no

Hytteleverandører
  • Hytteleverandør ·

Tinde hytter

Tinde Hytter gir deg en hytte med varige verdier. Bruk vår hytteoversikt for å få innblikk i de mulighetene vi kan gi deg og vi bygger din hyttedrøm.
  • Hytteleverandør ·

Jøra bygg

Jøra Bygg AS markedsfører, selger og bygger hytter og våre arkitekter kan skreddersy din hyttedrøm. Vi utvikler og selger hyttetomter på flere steder i Gudbrandsdalen.
Leve hytter
  • Hytteleverandør ·

Leve hytter

Leve hytter prosjekteres og produseres med moderne teknologi for rasjonell og kvalitetssikker bygging.
Blåne hytter
  • Hytteleverandør ·

Blåne hytter

Stor valgfrihet innenfor rammer som gjør prosjektet realiserbart og kostnadseffektivt.
Østlaft
  • Hytteleverandør ·

Østlaft

Tradisjonsrik laft med varierende stokkhøyde, og norsk lafteknute videreutviklet ved hjelp av moderne teknologi.
 
No more articles to load

Avstander

logo skeikampen eiendom

Skeikampen i Gausdal har helt siden 1876 gitt natur- elskere en autentisk norsk fjell opplevelse.

I dag tilbyr området en rekke aktiviteter innen friluft og rekreasjon. Opplev fart og spenning i Skeikampen alpinsenter, senk skuldrene i SPA-anlegget, eller nyt roen i løyper og stier som åler seg gjennom et nærmest uberørt fjellandskap.

Kjoslia trinn 2.