Østlaft

Drømmer du om en hytte som er din og som du ikke nødvendigvis finner maken til på nabotomten? Liker du tradisjoner, roen og den varme og lune hyttefølelsen, men samtidig komforten du har hjemme? Da er det kanskje en tømmerhytte fra Østlaft du drømmer om. Del dine drømmer med oss og vi hjelper deg med å finne frem til hytta som dekker alle dine behov og som passer inn på din tomt. Kanskje klarer vi å overgå dine drømmer?

Østlaft er en av Norges ledende leverandører av laftede hytter og hus. På Rudshøgda mellom Brumunddal og Moelv har vi bygget en av verdens mest effektive og moderne produksjonslinjer av tømmerkasser til hytter og hus. Østlaft har et stort antall modeller å velge mellom. Velg mellom et tradisjonelt utseende eller de moderne Trend hyttene. Kanskje liker du en mellomting og går for hytte med timberframe.

Vi benytter i dag norsk miljøsertifisert tømmer. Veggtykkelsen er 8 tommer og med varierende stokkhøyder bevares utseendet til tradisjonelt håndlaft. Fra oppstart i produksjonen til tømmerkassa er klar for utkjøring til byggeplass, tar det ca 3 uker for et bygg på 130-150m2.

Østlaft er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp.

Logo til Østlaft
Stolvstadveien 13
2360 Rudshøgda

Skeikampen i Gausdal har helt siden 1876 gitt natur- elskere en autentisk norsk fjell opplevelse.

I dag tilbyr området en rekke aktiviteter innen friluft og rekreasjon. Opplev fart og spenning i Skeikampen alpinsenter, senk skuldrene i SPA-anlegget, eller nyt roen i løyper og stier som åler seg gjennom et nærmest uberørt fjellandskap.

Hytteleverandører
  • Hytteleverandør ·

Tinde hytter

Tinde Hytter gir deg en hytte med varige verdier. Bruk vår hytteoversikt for å få innblikk i de mulighetene vi kan gi deg og vi bygger din hyttedrøm.
  • Hytteleverandør ·

Jøra bygg

Jøra Bygg AS markedsfører, selger og bygger hytter og våre arkitekter kan skreddersy din hyttedrøm. Vi utvikler og selger hyttetomter på flere steder i Gudbrandsdalen.
  • Hytteleverandør ·

Leve hytter

Leve hytter prosjekteres og produseres med moderne teknologi for rasjonell og kvalitetssikker bygging.
  • Hytteleverandør ·

Blåne hytter

Stor valgfrihet innenfor rammer som gjør prosjektet realiserbart og kostnadseffektivt.
  • Hytteleverandør ·

Boligpartner

BoligPartner tilbyr hytter for alle og ønsker å skreddersy hytteløsninger som passer til tomten og dine ønsker. Ta kontakt med BoligPartner Lillehammer i dag. Vi er klare til å hjelpe deg med å realisere din hyttedrøm på Skeikampen.
  • Hytteleverandør ·

Hedda hytter

Hedda Hytter har en rekke hyttemodeller som trives godt på fjellet.
  • Hytteleverandør ·

Østlaft

Tradisjonsrik laft med varierende stokkhøyde, og norsk lafteknute videreutviklet ved hjelp av moderne teknologi.
 
No more articles to load