Nytt tomteområde i Kjoslia

Kjoslia har vist seg å være et populært tomteområde på Skei. Nå er et nytt område regulert og klart for salg. Dette er tomter med perfekte ski- og turmuligheter rett utenfor døra, nærhet til sentrum og fantastisk utsikt mot Skeikampen.

Det nye tomteområdet skal bygges ut og selges gjennom Leve hytter, Blåne, Jøra Bygg og BoligPartner. Her er det med andre ord mulig å finne både drømmetomt og drømmehytte. 

Kjoslia ligger sentralt på Skei – i direkte tilknytning til skistadion og nært servicefasilitetene ved Skeiporten. Her går de beste langrennsløypene gjennom hytteområdet, og turområdet er populært både sommer og vinter. Løype og stinettet henger naturligvis sammen med resten av Skeikampens omfattende løypenett, så her er det gode muligheter både for eliteutøvere, mosjonister og folk som er glade i tur og friluftsliv. 

Men ski og skiskytterarenaen som nære naboer, vil det også være gode muligheter for utleie. For mange er det et pluss å kunne delfinansiere hytta på denne måten. Den snøsikre vinteren og de supre treningsforholdene man finner på Skei, er absolutt et pluss i så måte.

Løypene og skiskytterarenaen er på plass, og planene for lysløype og rulleskitraseer er klare, så her blir det helårs treningsmuligheter både for langrennsløpere og skiskyttere. Muligheten for å velge mellom skiturer på fjellet når været tilsier det og å kunne velge mer skjermede løyper i skogsterreng ved uvær, er noe de fleste trekker fram som et stort pluss på Skei.

  • Det første tomtefeltene i Kjoslia ble solgt raskt, og interessen for tomter på et snøsikkert sted som Skeikampen er fortsatt stor. Mange tomtekjøpere setter pris på den ekte fjellfølelsen du får på Skei, i Kjoslia får du fantastisk utsikt mot Skeikampen, Slagsfjella og innover området ved Peer Gynt-vegen. Samtidig er det kort vei til Skeiporten og enkel tilgjengelighet til sentrum av Skei, sier Knut Enger Olsen i Skeikampen Eiendom.

Tomtene ligger skjermet for trafikk og støy, samtidig som det er kort vei til alpinanlegg, spisesteder og golfbane.

Skeikampen er en destinasjon med lange tradisjoner, og kombinasjonen mellom snøsikker vinter, gode løyper, variert natur og kort reisevei til sentrale områder er blant faktorene som har gjort området så populært. Vinteren byr på både langrenns- og alpinmuligheter, mens sommerferien kan fylles med sykkel, fotturer, golf og generelt sommerfriluftsliv.

De nye tomtene i Kjoslia gir tilgang til alt dette. Ta en titt på tilbudet her, og gjør drømmen til virkelighet!

 

Anders Lindstad
Frilansjournalist
post@lindstad-kommunikasjon.no

Foto: Jon Gunnar Henriksen
www.jongunnar.net

 

Kjoslia trinn 4
Foto: Jon Gunnar Henriksen
logo skeikampen eiendom

Skeikampen i Gausdal har helt siden 1876 gitt natur- elskere en autentisk norsk fjell opplevelse.

I dag tilbyr området en rekke aktiviteter innen friluft og rekreasjon. Opplev fart og spenning i Skeikampen alpinsenter, senk skuldrene i SPA-anlegget, eller nyt roen i løyper og stier som åler seg gjennom et nærmest uberørt fjellandskap.

Kjoslia trinn 4
Aktuelt
Kjoslia trinn 2.
  • Aktuelt ·

29 hyttetomter til salgs i Kjoslia!

Toppen av Kjoslia! Vi presenterer det eksklusive og nye hyttefeltet på Toppen av Kjoslia som består av 29 nye hyttetomter. 3 tomter er reservert! Toppen av Kjoslia ligger på fantastiske Skeikampen i Gausdal kommune, kun 2,5 timers kjøring fra Oslo. Området tomtene ligger på er et svært attraktivt nytt tomteområdet. Beliggenheten er eksklusiv, ligger høyere…
Kjoslia trinn 4
  • Aktuelt ·

Nytt tomteområde i Kjoslia

Stillhet, frisk luft og uberørt natur. Arrangement, aktivitet og tilrettelegging. Spisesteder, golf og nærhet til Lillehammers shopping og kulturmuligheter. Det er forskjellige grunner til å velge Skeikampen.
Hedda hytter
  • Aktuelt ·

Visning

Smart å tenke igjennom før du gjør alvor av hyttedrømmen - budsjett, beliggenhet og hytteløsning
Fiskevann
  • Sommeraktivitet ·

Jakt og fiske

Skeikampen og Gausdal har mange gode fiskevann og muligheter for jakt.
Vandring
  • Sommeraktivitet ·

Fjelltur

Det er milevis med godt merkede stier på Skeikampen.
Sykling
  • Sommeraktivitet ·

Sykling

Skeikampen er som skapt for sykkel uansett hvilken utfordring man leter etter.
Golf
  • Sommeraktivitet ·

Golf

Her har vi skapt en bane med særpreg. Fairwayene er lange og vannhindrene utspekulerte.
Alpint
  • Vinteraktivitet ·

Alpinsenter

Skeikampen alpinsenter tilbyr 11 heiser, inkludert 2 rullebånd, og 21 nedfarter på tilsammen 21 kilometer.
  • Vinteraktivitet ·

Langrenn

Naturen har laget fantastiske løypeprofiler som varierer fra skogsområder til åpne vidder på høyfjellet.