Svartbekken Fjellgrend

Svartbekken Fjellgrend ligger sentralt på Skeikampen. Dette er et godt utgangspunkt for fritidsopplevelser både sommer og vinter.

Svartbekken får fin utsikt utover mot Skeikampen. Her er det kort veg opp til høyfjellet; det naturskjønne området mot Fagerhøy. Vi mener dette er et svært godt utgangspunkt for en aktiv familie – både sommer og vinter.

Tomteområdet har god beliggenhet i forhold til de fine langrennsløypene på Skeikampen. Her spenner man på seg skiene ved hytta og går rett ut i oppkjørte løyper. For alpint må man gå eller kjøre inn til heisene, men tilbake er det enkelt å skli ned til hyttene. Svartbekken er også sentralt plassert i forhold til butikker, spisested og andre tilbud på Skeikampen.

Tinde Hytter planlegger 13 hytter på dette feltet som vender ned mot Skeikampen. Hyttemodellene er nøkkelferdige og prosjektert for dette området – og bidrar til å realisere hyttedrømmen!

De planlagte hyttene er praktiske og innholdsrike hytter til fornuftig pris. Offentlig vann og avløp. Hyttene er tilknyttet bredbånd.

 

Tomter-Svartbekken-Fjellgrend

Hytteleverandører
  • Hytteleverandør ·

Tinde hytter

Tinde Hytter gir deg en hytte med varige verdier. Bruk vår hytteoversikt for å få innblikk i de mulighetene vi kan gi deg og vi bygger din hyttedrøm.
  • Hytteleverandør ·

Jøra bygg

Jøra Bygg AS markedsfører, selger og bygger hytter og våre arkitekter kan skreddersy din hyttedrøm. Vi utvikler og selger hyttetomter på flere steder i Gudbrandsdalen.
Leve hytter
  • Hytteleverandør ·

Leve hytter

Leve hytter prosjekteres og produseres med moderne teknologi for rasjonell og kvalitetssikker bygging.
Blåne hytter
  • Hytteleverandør ·

Blåne hytter

Stor valgfrihet innenfor rammer som gjør prosjektet realiserbart og kostnadseffektivt.
Østlaft
  • Hytteleverandør ·

Østlaft

Tradisjonsrik laft med varierende stokkhøyde, og norsk lafteknute videreutviklet ved hjelp av moderne teknologi.
 
No more articles to load

Avstander

Svartbekken Fjellgrend
logo skeikampen eiendom

Skeikampen i Gausdal har helt siden 1876 gitt natur- elskere en autentisk norsk fjell opplevelse.

I dag tilbyr området en rekke aktiviteter innen friluft og rekreasjon. Opplev fart og spenning i Skeikampen alpinsenter, senk skuldrene i SPA-anlegget, eller nyt roen i løyper og stier som åler seg gjennom et nærmest uberørt fjellandskap.