Austlid Glåmhaugen

Austlid Glåmhaugen er det perfekte utgangspunkt for alle slags aktiviteter, fra fisking, sykling, fotturer og bading. Og med panoramautsikt da så klart.

Hyttegrend i åpent landskap med panoramautsikt

Austlid Glåmhaugen hyttegrend ligger i et seter-område fem kilometer fra Skeikampen. Grenda ligger høyt og fritt 840-875 moh. i et idyllisk landskap med utsikt til fjell og vann. Mot vest ser du inn i Langsua Nasjonalpark, og tett ved grenda ligger Veslesetervatnet og Austlid Fjellstue. Langrennsløypene går igjennom hyttegrenda og fører deg rett inn på Skeikampens velpreparerte løypenett.

På sommerstid er Austlid Glåmhaugen et perfekt utgangspunkt for turer – både til fots og på sykkel for store og små. Det er milevis med godt merkede stier enten du vil til topps på et fjell, en tur i skogen, rusle til et fiskevann, eller kanskje gå en rundtur. Det flotte varierte terrenget på Skeikampen gjør at du kan velge høyfjellet en solskinnsdag og skogen i ruskevær. Langs stinettet finner du mange fine bademuligheter.

Navnets opprinnelse

Det var Per Austlid fra garden Austlid i Østre Gausdal som bygget Austlid Fjellstue i 1950. Navnet Glåmhaugen kommer fra høyden med samme navn som ligger øverst i hyttegrenda. Den har fått navnet Glåmhaugen for det var der budeiene gikk for å speide etter dyra i gamle dager. ”Å speide” er ”å glåme” på gausdalsdialekta. Derfor fikk hyttegrenda navnet Austlid Glåmhaugen.

Youtube -Austlid Glåmhaugen
Austlid Glåmhaugen
Tomteplan -Austlid Glåmhaugen
3-15

Tomt: 3-15

Areal1149 m²
BRA150m²
Priskr. 1.500

Ta gjerne kontakt med Harald Olsen på 901 07 503 for avtale om visning.

Bilder
Hytteleverandører
  • Hytteleverandør ·

Tinde hytter

Tinde Hytter gir deg en hytte med varige verdier. Bruk vår hytteoversikt for å få innblikk i de mulighetene vi kan gi deg og vi bygger din hyttedrøm.
  • Hytteleverandør ·

Jøra bygg

Jøra Bygg AS markedsfører, selger og bygger hytter og våre arkitekter kan skreddersy din hyttedrøm. Vi utvikler og selger hyttetomter på flere steder i Gudbrandsdalen.
Leve hytter
  • Hytteleverandør ·

Leve hytter

Leve hytter prosjekteres og produseres med moderne teknologi for rasjonell og kvalitetssikker bygging.
Blåne hytter
  • Hytteleverandør ·

Blåne hytter

Stor valgfrihet innenfor rammer som gjør prosjektet realiserbart og kostnadseffektivt.
Østlaft
  • Hytteleverandør ·

Østlaft

Tradisjonsrik laft med varierende stokkhøyde, og norsk lafteknute videreutviklet ved hjelp av moderne teknologi.
 
No more articles to load

Avstander

Skei Sentrum

5 km

Alpinbakken

5 km

Skiløype

0-100 m

Lysløype

5 km

Skistadion

4 km i luftlinje

Skei Golf

5 km

Hovedveien/ Skeisvegen

5 km

Miljøstasjon

500 m

Fiskevann

500 m

Kart -Austlid Glåmhaugen
logo skeikampen eiendom

Skeikampen i Gausdal har helt siden 1876 gitt natur- elskere en autentisk norsk fjell opplevelse.

I dag tilbyr området en rekke aktiviteter innen friluft og rekreasjon. Opplev fart og spenning i Skeikampen alpinsenter, senk skuldrene i SPA-anlegget, eller nyt roen i løyper og stier som åler seg gjennom et nærmest uberørt fjellandskap.