29 hyttetomter til salgs i Kjoslia!

Toppen av Kjoslia!

Vi presenterer det eksklusive og nye hyttefeltet på Toppen av Kjoslia som består av 29 nye hyttetomter. 3 tomter er reservert!

Toppen av Kjoslia ligger på fantastiske Skeikampen i Gausdal kommune, kun 2,5 timers kjøring fra Oslo. Området tomtene ligger på er et svært attraktivt nytt tomteområdet. Beliggenheten er eksklusiv, ligger høyere opp og har en unik utsikt mot selveste Skeikampen. Tomtene ligger i direkte nærhet til Austlid med Austlid fjellstue, Veslesetervatnet og skiarenaen på Skei. Området rundt Austlid byr på fantastisk fine turmuligheter hele året rundt. Milevis med skiløyper på vinteren og fantastisk fint terreng for sykkel og fjellturer på sommeren. Terrenget her gir mulighet for å tilby tomter med veldig fin solgang, samtidig som det er kort avstand til sentrum av Skei med alpinanlegg, butikker og andre fasiliteter. Tomtene er perfekt for nettopp deg som ønsker å tilbringe fritiden i et hyttefelt med utsikt og store tomter som innbyr til private og usjenerte soner. Tomtene ligger i svært snøsikre omgivelser og Skeikampen er kjent for sitt tidlige snøfall.

Kvalitet på hyttene er ekstremt viktig og noe vi setter høyt. Derfor blir det i Kjoslia bygget hytter av en kvalitet som rettferdiggjør den fantastiske beliggenheten i samsvar med våre 6 hytteleverandører som vi arbeider tett med. Disse hytteleverandørene er; Leve hytter, Blåne hytter, Boligpartner, Jøra bygg og Østlaft.

Skeikampen som en helårsdestinasjon

Skeikampen er en familiedestinasjon på høyfjellet på ca. 800 m.o.h. I et fjellområde som byr på et så variert terreng i nydelig natur er valg av aktiviteter nesten ubegrenset både sommer og vinter. Skeikampen tilbyr ulike overnattingssteder, kafeer, serveringssteder og butikker. I tillegg har Skeikampen aktiviteter for stor og liten som f.eks. terrengsykling, stolpejakt, fisketurer, golf, padling og fotturer. Om vinteren tilbyr Skeikampen alpinbakker og langrennsløyper for aktive og nybegynnere. Langrennsløypene på Skeikampen og omegn utgjør over 60 mil med skiløyper som er tilgjengelig fra rett utenfor hyttetomten samt flott turterreng om sommeren med turstier og sykkelveier. Målgruppen på Skeikampen er variert i alder, interesser og det blir derfor tilbudt et bredt spekter av aktiviteter og arrangementer som skal passe enhver. Skeikampen er en helårsdestinasjon som er nettopp for alle, alltid.

Toppen av Kjoslia er i også i direkte nærhet til Skeikampen skistadion. Skistadionen har konkurranseløyper på topp nivå og er godkjent av det Internasjonale Skiforbundet (FIS). Skistadionen fremstår som en veldig god helårstreningsarena, med lysløype, skiskytterarena og etter hvert asfaltert rulleskiløyper for sommerbruk. Med snøsikkerheten på Skei, betyr dette at det her vil være fantastiske treningsmuligheter for de som går på ski – enten man er aktiv eller mosjonist. For de som velger å bygge hytte her, betyr det sannsynligvis veldig gode muligheter på utleiemarkedet.

Skeikampen eiendom

Hørtes dette spennende ut? Ikke nøl med å ta kontakt med Skeikampen eiendom for mer informasjon om tomtene:

Knut Enger Olsen på tlf: +47 95 76 40 54

Epost: post@skeikampeneindom.no

Nettside: https://www.skeikampeneiendom.no

Lyst til å lese mer om Skeikampen? Ta en titt på Visit Skeikampen sin nettsiden her: https://www.visitskeikampen.no

 

Kjoslia trinn 2.
Kjoslia trinn 2. 03.10.23
logo skeikampen eiendom

Skeikampen i Gausdal har helt siden 1876 gitt natur- elskere en autentisk norsk fjell opplevelse.

I dag tilbyr området en rekke aktiviteter innen friluft og rekreasjon. Opplev fart og spenning i Skeikampen alpinsenter, senk skuldrene i SPA-anlegget, eller nyt roen i løyper og stier som åler seg gjennom et nærmest uberørt fjellandskap.

Kjoslia trinn 2.
Aktuelt
Kjoslia trinn 2.
  • Aktuelt ·

29 hyttetomter til salgs i Kjoslia!

Toppen av Kjoslia! Vi presenterer det eksklusive og nye hyttefeltet på Toppen av Kjoslia som består av 29 nye hyttetomter. 3 tomter er reservert! Toppen av Kjoslia ligger på fantastiske Skeikampen i Gausdal kommune, kun 2,5 timers kjøring fra Oslo. Området tomtene ligger på er et svært attraktivt nytt tomteområdet. Beliggenheten er eksklusiv, ligger høyere…
Kjoslia trinn 4
  • Aktuelt ·

Nytt tomteområde i Kjoslia

Stillhet, frisk luft og uberørt natur. Arrangement, aktivitet og tilrettelegging. Spisesteder, golf og nærhet til Lillehammers shopping og kulturmuligheter. Det er forskjellige grunner til å velge Skeikampen.
Hedda hytter
  • Aktuelt ·

Visning

Smart å tenke igjennom før du gjør alvor av hyttedrømmen - budsjett, beliggenhet og hytteløsning
Fiskevann
  • Sommeraktivitet ·

Jakt og fiske

Skeikampen og Gausdal har mange gode fiskevann og muligheter for jakt.
Vandring
  • Sommeraktivitet ·

Fjelltur

Det er milevis med godt merkede stier på Skeikampen.
Sykling
  • Sommeraktivitet ·

Sykling

Skeikampen er som skapt for sykkel uansett hvilken utfordring man leter etter.
Golf
  • Sommeraktivitet ·

Golf

Her har vi skapt en bane med særpreg. Fairwayene er lange og vannhindrene utspekulerte.
Alpint
  • Vinteraktivitet ·

Alpinsenter

Skeikampen alpinsenter tilbyr 11 heiser, inkludert 2 rullebånd, og 21 nedfarter på tilsammen 21 kilometer.
  • Vinteraktivitet ·

Langrenn

Naturen har laget fantastiske løypeprofiler som varierer fra skogsområder til åpne vidder på høyfjellet.